Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Εθνικός Πειραιώς - Βουλιαγμένη



https://aquafeed24.com/etjn-nov-2/

Καθόλου της πλάκας!

Εθνικός Πειραιώς -  Βουλιαγμένη 




0

Με την κορυφαία εμφάνιση του φέτος ο Εθνικός Πειραιώς πάλεψε κατάφερε να φτάσει τον δεύτερο ημιτελικό με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη στα πέναλτι.
Εκεί όμως μίλησε η εμπειρία της Ελενας Κούβδου που απέκρουσε δύο πέναλτι έναντι ενος της εξαιρετικής απόψε Αλεξίας Τζούρκα με τον ΝΟΒ να προκρίνεται στον τελικό του πρωταθλήματος με συνολικό σκορ 13-11 ενώ η κανονική διάρκεια είχε λήξει 9-9 με τη Νιαρχάκου να ισοφαρίζει στο τέλος.
Η Βουλιαγμέν ήθελε μια νίκη για να κάνει το 2-0 στη σειρά και να πάει στην τελική φάση με τον Ολυμπιακό, όμως βρήκε απέναντί της έναν πολύ μαχητικό Εθνικό, ενώ η ίδια είχε τη μεγάλη απουσία της Ιωάννας Χυδηριώτη που είναι τραυματίας.
Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να προγηθεί με 4-3, στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ με το πέρας του ημιχρόνου η Αλεξία Καμμένου δεν ήταν ικανοποιημένη από την απόδοση των έμπειρων παικτριών της τις οποίες και άφησε εκτός για αρκετά λεπτά, ενώ στο τέρμα πέρασε η Μαρίνα Κοτσιώνη (Απέκρουσε πολλές προσπάθειες των γηπεδούχων) στη θέση της Έλενας Κούβδου, η οποία στα πέναλτι επανήλθε κάτω από τα δοκάρια και απέκρουσε δύο φορές, με τη Μαρία Πάτρα να στέλνει τη Βουλιαγμένη στους τελικούς.
Οι φίλαθλοι του Εθνικού χειροκρότησαν θερμά την ομάδα και οι παίκτριες ήταν ιδιαίτερα χαρούμενες για όσα κατάφεραν, ενώ στο στρατόπεδο της Βουλιαγμένης τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα και δεν έλειψαν τα παράπονα προς τους διαιτητές.
Οι δύο ομάδες απέδειξαν στο νερό ότι το γυναικείο πόλο έχει μέλλον στην Ελλάδα σε διασυλλογικό επίπεδο και ότι οι ημιτελικοί δεν ήταν καθόλου της πλάκας, με τα κορίτσια και των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στα Πλέι Οφ να κάνουν μεγάλη προσπάθεια, η οποία φυσικά συνεχίζεται.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-9 (11-13 στα πέναλτι)
Οκτάλεπτα: 4-3, 1-2, 2-1, 2-3
Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού 1, Βάσιλα, Μουταφιάν, Μπίσμπα 1, Κούβδου, Λογοθέτη, Νιαρχάκου 2, Φραγκιουδάκη 1, Αποστολίδου, Κοντογιάννη 3, Τζούρκα, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη
ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 3, Κοκκινάκη, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 4, Μαυρωτά 1, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ει.
Πέναλτι:
Κώτσια: 9-10.
Καλαργυρού: 10-10.
Ξενάκη: Απόκρουση Τζούρκα.
Βάσιλα: 11-10.
Νίχαους: 11-11.
Λογοθέτη: Απόκρουση Κούβδου.
Νίνου Ε.: 11-12.
Νιαρχάκου: Απόκρουση Κούβδου.

Πάτρα: 11-13.

..................

καλές επιτυχίες!!! 

Lamprini T. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...